d8cad2cd3e6e3da09d4a476ccb62f7e9

Στις 27/3/2018 ο αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου και πρώην εποπτέυων εισαγγελέας της «αντιτρομοκρατικής» Ιωάννης Αγγελής άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης με την οποία ο Τάσος Θεοφίλου κηρύχθηκε αθώος τον Ιούλιο του 2017.
Στις 11 Μάη θα εξεταστεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης.Αν γίνει δεκτή ο σύντροφος θα επιστρέψει στη φυλακή μέχρι να ξανα-δικαστεί απο νέα σύνθεση δικαστών φια όλες τις κατηγορίες.

τρομοκράτες, δολοφόνοι και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές!

» Όσο κι αν η «αντιτρομοκρατική», και ο κύκλος των χειραγωγούμενων από αυτή εισαγγελέων, φαίνεται να έχουν αποκτήσει μια σχεδόν εμμονική προσήλωση στο πρόσωπό μου, η υπόθεσή μου παραμένει μια υπόθεση που δεν είναι καθόλου προσωπική.

Είναι πολιτική και αφορά την κατασταλτική διαχείριση του αναρχικού χώρου, του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος και συνολικά της τάξης μας. Είναι πολιτική καθώς ανέδειξε κοινωνικά και έθεσε στη δημόσια κριτική όλες τις αιχμές της καταστολής, με πιο βασικές τον τρομονόμο, τη μεταφυσική χρήση του dna και την ποινικοποίηση προσωπικών και πολιτικών σχέσεων. Είναι πολιτική γιατί ανέδειξε τη δύναμη και την κοινωνική επιρροή του κινήματος. Γιατί απέδειξε ότι η «αντιτρομοκρατική» και οι χειραγωγούμενοι από αυτή δικαστικοί κύκλοι, παρότι ανεξέλεγκτοι, δεν είναι παντοδύναμοι. Και αυτό πρέπει να αποδειχτεί για μία ακόμα φορά στις 11 Μάη.»

Τάσος Θεοφίλου

Χανιά : Μικροφωνική/ παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου -Πέμπτη 3 Μάη 2018,ώρα: 19:00 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων .

Ρέθυμνο : Πορεία αλληλεγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου – Σάββατο 5 Μάη 2018,ώρα: 15:00 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.
Αλληλεγγύη στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Συλλογικότητες,συντρόφισσες,σύντροφοι

Πηγή:https://azadi.espivblogs.net/2018/04/26/

————————————————————————————

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΙΟΥ:
15:00
Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό – κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου
(Δημαρχείο Ρέθυμνου)

Laboratorio Influenza
laboratorio_reth@espiv.net

Αναρχική Συλλογικότητα Οκτάνα
oktana@espiv.net

Συλλογικότητα Azadi
azadi@espiv.net

Advertisements