αναδημοσίευση απο το site την αναρχικής συλλογικότητας Vogliamo tutto e per tutti
poria-5-5-2018theofiloy

Στις 11 Μάη θα εξεταστεί στην ολοµέλεια του Αρείου Πάγου η αίτηση του εισαγγελέα Ι. Αγγελή µε την οποία ζητά την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τον Τάσο Θεοφίλου και την παραπομπή του ξανά σε δίκη.

Στις 10 Μάη δικάζονται στην Θεσσαλονίκη κάτοικοι της ν.α. Χαλκιδικής και αλληλέγγυοι γιατί αγωνίζονται ενάντια στην λεηλασία της φύσης.

Τον Μάρτιο καταδικάστηκαν σε εξοντωτικές ποινές, που φτάνουν τα 27 χρόνια, οι αναρχικοί Α. Ντάλιος, Δ. Πολίτης, Ν. Ρωµανός, Γ Μιχαηλίδης, Γ. Τσάκαλος εγκαινιάζοντας την κατηγορία «ατομικοί τρομοκράτες».

Η Ηριάννα και ο Περικλής συνεχίζουν να βρίσκονται φυλακισµένοι µε βάση τις προσωπικές και συντροφικές τους σχέσεις.

Ο αναρχικός Ν. Μαζιώτης έχει καταδικαστεί για το χτύπηµα του Επαναστατικού Αγώνα στην ΤτΕ σε ισόβια κάθειρξη.

Αυτό που ενώνει αυτές τις υποθέσεις είναι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ο τρομονόμος 187Α. Το κράτος επιβάλλει ένα συνεχώς διευρυνόμενο καθεστώς εξαίρεσης, ώστε οι κατασταλτικές και δικαστικές υπηρεσίες να ενεργοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο για την πολιτική, ψυχική και ηθική εξόντωση, αλλά και τον παροπλισμό όσων μάχονται για την υπεράσπιση της ζωής τους και την ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού.

Ενάντια στους τρομονόμους, την χρήση DNA, τα έκτακτα τρομοδικεία και το καθεστώς εξαίρεσης, αγώνας μέσα και έξω από τα κελιά, για ένα κόσμο ισότητας-αλληλεγγύης-δικαιοσύνης-ελευθερίας, μέχρι και το γκρέμισμα της τελευταίας φυλακής.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Σάββατο 5 Μαΐου, ΗΣΑΠ Θησείου, 1µµ

πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου

Αλληλεγγύη στον αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Παρασκευή 11 Μαΐου, 9πµ, συγκέντρωση στο Εφετείο (Αλεξάνδρας)

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

vogliamotutto.espivblogs.net

Advertisements